Blog / Nyheder

I forbindelse med at nogen har fældet deres juletræ, har de også tabt en vielsesring med inskriptionen "Charlotte". Hvis du har tabt din vielsesring, så kontakt Nethe på 23961843

Vi er allerede nu igang med at forberede julesæsonen hos Flødalskovens juletræer. Vi vil derfor være at finde i skoven i dagtiden på alle hvedrage fra nu og frem til jul. Der vil ligesom de forgangne år være mulighed for at hente familiens juletræ hos os, hvad enten I vil fælde selv, eller finde et træ blandt det store udvalg i gårdspladsen. Så lav en hyggelig dag ud af det og tag familen, naboen eller vennerne med en tur skoven.

Vi glæder os til at se Jer og står til rådighed med råd og vejledning. 

Mange hilsener

Erik og Jens Buus Jensen

 

Så er der 14 dage til jul, og det er tid til at tage familien med i skoven for at sikre sig årets juletræ. Vi er at finde på matriklen alle ugens dage frem til jul. Ring gerne i forvejen hvis I har brug for hjælp. Der er frem til jul hele tiden et bredt udvalg af fældede juletræer i Vores gårdsalg.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul.

Venlig hilsen

Erik og Jens Buus Jensen.

 Julen 2014 er nu veloverstået og vi vil derfor gerne takke alle Jer der har lagt vejen forbi Flødalskovens Juletræer og Pyntegrønt. Sneen udeblev i år, men til trods for det lidt mudrede terræn, valgte mange heldigvis  alligevel at tage familien med i skoven og fælde deres eget træ. 

Vi vil ligeledes gerne takke vore samarbejdspartnere og ønske alle et godt og lykkebringende nytår. Vi glæder os til sæsonen 2015.

Mange Hilsener

Erik og Jens Buus Jensen

Vi står igen i denne weekend klar med kaffe, kage og saftevand til dem der kommer og fælder/henter juletræ hos Flødalskovens juletræer. Så tag familien med-vi er klar med kaffe fra 10-15.